Saturday, 5 July 2014

PESERTA GIVEAWAY TEKA WAJAH EDA BY BLOGGER EURUKA SEVEN

                       THANK UOLLSSS!!!
sudi join giveaway eda yang tak seberape tu.Tapi itu sudah cukup memadahi apabila di
   Support pelbagai pihak sekian rupa.,Eda terharu pulak.,,eda hargai sangat yup..
Eda bajet mungkin tak mencecah 30 orang ,.Tapi,. Rupa nye, giveaway eda boleh dapat
         lebih dari tu..tidak di sangka2 kan..Eda berjaya menpengaruhi you guys, join contest eda..huhu...mengugat keimanan bukan..??

Eda masih belengu nak letak gambar apa kat..Blog eda sebab tu eda buat giveaway supaya
Orang lebih mengenali eda bila dah letak gambar nanti.,,
Pagi tadi eda dah pun selesai berblogwalking senarai peserta giveaway eda.,,
rase macam nak reput tulang belakang eda fokus dekat laptop lama-lama..
Supaya nanti tak adalah eda tergocoh-gocoh nak cari blog peserta..And buat
        penghantaran..

Jadi eda nak mintak awal2., alamat , nama penuh , no.tel ,you guys yang join ..
       Sila letakkan detail di kotak komen Selepas eda dah dapat detail you guys, eda akan delete untuk keselamatan you guys..Tolong bagi kerjasama ye..or you guys boleh
             whatsapp eda - 0172251962..
        TQVM..

10 comments :

Syahidah Fadilah said...

eda ade emel x? nanti sy emel boleh? huhu

shahida rahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
azman Arsad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Irrayyan said...

assalamualaikum, irrayyan.com nak jemput join segmen raya :)

nurul husna said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hafizah Halim said...

Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

salmiah awang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
fadhil eda said...

dah email detail ke?

fadhil eda said...

eda dh join giveaway ni..sje2 nak balas komen..hehe

siti azurah said...
This comment has been removed by a blog administrator.