Sunday, 13 July 2014

segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

12 comments :

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Syahidah Fadilah said...

Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

fadhil eda said...

ok., ti eda check ye

fadhil eda said...

tq singgah sini., good luck ye

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah dr sgmen yg sma
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

fadhil eda said...

terima kasih singgah blog eda.,

fadhil eda said...

tq kak ida., selalu support eda

MissNick said...

Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama...follower yang ke 84 :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

fadhil eda said...

orait., terima kasih singgah sini.,

Delimasari said...

dr segmen yg sama

fadhil eda said...

terima kasih singgah sini^_^