Sunday, 17 August 2014

CPUV # 1 eda

first sekali perkataan yang keluar dari mulut eda, ALHAMDULILAH..
sangat-sangat walaupun ini adalah kali pertama nuffnang dengan murah hatinya,
dan eda nak ucapkan terima kasih jugak kepada mereka yang menjadi silent reader eda..

baru je 2 hari lepas eda merungut pasal cpuv eda masih tak menjengah ke blog eda..
dan hari ni bila eda check status nuffnang eda ada satu CPUV menjengah..huhu..seronok sangat..very shottt...to eda sebab cepat jugaklah eda dapat CPUV ni dari nuffnang..takkan kerana pihak nufnang 
 bersimpati dengan eda kot?

macam tak logik pulak..haha..eda dah mula paham kenapa eda mencapai CPUV yang begitu pantas macam ni..sebab pertama eda lihat pada catatan eda hari tarikh yang eda dapat CPUV tu dimana pageview eda mencecah seratus lebih yang melihat entry eda pada hari tersebut..
so..that swhy lah eda dapat..
wish you luck eda! wohoo!!
well done eda..




2 comments :

nurul hidayah said...

Yeayyyy eda dah dapatttt .. Tahniah eda !!! :D Jom main klik-2 .. :D

fadhil eda said...

yeah..betul tu..jom klik2.