Sunday, 24 August 2014

giveaway review blog chummy craft


assalamualaikum...

eda nak perkenalkan dekat you guys.. giveaway baru yang di anjurkan oleh blogger chummycraft..
beliau membuka perniagaan kraf tangan yang amat di minati eda..huhu..seronok tengok blog beliau ni..eda pun cuba nak buka bisnes macam ni tapi memerlukan kerajinan dan ketekunan yang amat dalam..
and bisnes ni jugak sangat la rumit..so kalau letak harga mahal pun jangan marah..eda memahami memang susah hasil kerja kraf yang menggunakan kekuatan mental macam ni..

jom join giveaway beliau sambil-sambil tu boleh memcuci mata kejap, kot-kot ada yang berkenan..

http://chummycraft.blogspot.com/2014/08/chummy-craft-giveaway.html
klik banner

 jon review apa yang ada., meh tengok-tengok sini eda nak view sikit apa yang ada

ni adalah sebahagian tempahan keychain yang telah siap..

selalunye kita guna jarum peniti jahitan yang kepala kecik jekan..sekarang tak payah lagi nak curi jarum peniti mak lagi..dekat sini pun ada jarum lagi cantik, berbunga-bunga lagi..huhu..
dan..dan..you guys kalau nak buat kelainan sikit cube you guys buat cincin yang kat atas untuk cincin tunang..haha..mesti orang akan tertarik dengan keunikkan nyer..


bagi sesiapa yang suka sangat campak broadband tu kan..cubalah beli casing untuk broadband you guys..comform lepas ni rasa sayang nak campak-campak broadband kan?..hihi..

baju dah ada nama..nak buat lain pulak..jom taruk kat handphone kita..mesti orang tau sapa punya handphone..

ni untuk adik-adik kat sekolah tu..cuba pakai pencil ni..mesti takkan hilang punya sebab pensil ni sangat cantik..eee..suka2..

dan paling eda high attack sekejap bila tengok tembam-tembam teman tidur..eda percaya you gys mesti geram jugak..heheh...
v
v
v
v
v











betul tak cakap eda? geram kan..hehe..kalau you guys rasa masih tak puas nak cuci mata lagi..you guys boleh tengok sendiri dekat blog ni chummy craft..nama blog pun ala-ala comel jugak kan..
pasal harga eda tak tau yer..eda promoter ok..kalau nak tanya tuan blog yang punyer..

ok..apa-apa hal eda bubye dulu..

4 comments :

Syahidah Fadilah said...

gud luck Eda.. hadiah misteri surat layang tu da smpai, thanks yer :) http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/hadiah-misteri-dah-sampai-ke-tangan.html

fadhil eda said...

alhamdulilah..sampai jugak..eda risau jugak..sebab tak ada no.tel..bagus selamat sampai..

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama.. review superb like it ^^ Tahniah ye..

fadhil eda said...

orait..tahniah jugak pada sis yun sing..