Saturday, 27 September 2014

GIVEAWAY : BLOGGER 1 MALAYSIA

klik banner

eda blogger dari wilayah persekutuan

pada mulanya eda rasa dengan berblog ni eda akan mendapat sumber kewangan tapi eda silap sebenarnya banyak faedah selain daripada tu..
eda tak tipulah memang berblog ni boleh dapat income sikit-sikit tapi yang lebih besar nilainya kita dapat menjalinkan ukhwah sesama rakan blogger yang lain dengan sesi meluahkan perasaan je pun kadang-kadang tu..haha dah dapat kawan bersembang..

eheh..terjujur pulak eda ni..hahaha..jadi berblog ni sebenarnya untuk berseronok je..kalau apa yang kita tulis tu topik yang menarik..orang akan tertarik untuk membaca dan yang paling penting olahan ayat tu yang mahal sebenarnya..ok.

orang yang eda tag ialah:

farah waheda
jari manis
nurul aqidah

eda tag ni pun tak sempat nak join..sebab eda pun orang last yang join..baru je dapat join..ikut syarat je,..

ig eda 
FADHILEDA_9193

 


4 comments :

Jari Manis said...

Betul tu Eda..dulu sis JM tak tah langsung bekenaan blog ni bila dh start ada blog seronok pulak kerana boleh tambah ramai kenalan termasuk lah Rda tu :-)

fadhil eda said...

hehe..nasib sis JM sokong eda..

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

najiah shaharain said...

lawatan bls ke sini.terima kasih/