Tuesday, 30 September 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

 http://nurfarahudahud.blogspot.com/

segmen tamat

pendapat eda tentang blog huda dan azwar?
bila eda buka jer blog huda dgn azwa..wahh..kenapa blog mereka ni nice sangat..so cute la citer nyer yer..kemas pun yer jugak..berbunga bagai

faedah berblog?
hahah..boleh tak eda copy jer ayat sebelum ni..macam eda cakap sebelum nilah..berblog ni selain kita dapat menjana kewangan di samping itu juga kita dapat meluangkan masa berkongsi cerita dengan blogger lain..serta dengan cara itu jugak kita akan dapat kawan baru..rait?

blog mamaniza menjadi pilihan kerana eda suka design serta susunan blog mamaniza dengan pilihan warna yang simple tapi menawan yang menunjukkan pemilik blog tu seorang wanita yang bersifat keibuan..



4 comments :

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

Azwar Syuhada said...

Good luck! Azwar datang blogwalking para peserta. :)

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

fadhil eda said...

terima kasih huda, azwar dan mamaniza singgah komen sini