Wednesday, 10 September 2014

Segmen Ben Ashaari: Impian Ku, Seorang Blogger!

 http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
klik banner 

its me, fadhileda!

sebenarnya nama eda panjang., tapi lebih dikenali syidah..dan dipendekkan lagi menjadi eda sahaja..huhu
eda sedang mencari pekerjaan tetap yang dapat menjamin masa depan eda sambil berblog.sambil juga berkerja dalam agensi kerajaan secara sambilan..anak nombor 4 gitu..sapa sini anak nombor 4..haha!

blog eda macam tak ada kelebihan pun..tapi eda akan cuba buat sesuatu kelainan pada blog eda supaya ramai lagi yang akan jadi pembaca setia eda..insyallah..eda akan usahakan..apa yang istimewanye..mana boleh bagitau..kena singgah dulu baru tau..haha!

impian eda sebagai blogger., dah lama dulu eda bagitau tujuan eda berblog., tapi sebenarnya niat eda yang dulu tu terpesong ., baru eda sedar..sebenarnya berblog seronok sebab pertama,. eda dapat rakan-rakan baru yang eda memang tak pernah kenal boleh jadi kawan pena secara online..wow..awesome.. itu lah perkara penting yang eda sedar..kedua adalah., eda dapat mencurahkan sesuatu melalui perkongsian kepada rakan sama ada eda pernah lalui atau tidak..

harapan eda..
eda mahukan kejayaan dalam hidup..walau tak sekaya mana pun..tetapi eda sentiasa dikenali sebagai penulis blog..

duit bukan segala-galanya..tapi eda seorang perniaga..huhu..


tarikh tutup nak dekat..pukul 8.00 malam ni jugak yer..jom cepat-cepat tekan banner

7 comments :

Asha Lya said...

Moga impian kita semua akan trcapai..ida klau word verification lgi sng nak komen..maaf la lya x layak nak tegur tpi sbg kwn bloger x sklh kan hhee.ada sesetengah bloger x suka dtg komen klau ada word verification ni agak menyulitkan nak letak komen

Ieka Farhana said...

Ieka tag awak

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

terima kasih atas teguran kak asya, eda akan buang yer

fadhil eda said...

terima kasih sis ieka,mselim3,dan cikgu ayu singgah komen sini

Haffizul Iskandar said...

Balas kunjungan dari segmen yang sama. Done follow sini juga.. #361..:)