Friday, 10 October 2014

Liebster Award



first-first eda nak menjerit dulu..wahhh..susahnyer liebster award ni..kena jawab soalan orang lepas tu kena bagi soalan kat orang lain pulak..blurr la eda..
thanks kepada khairina sebab tag akak eda yang blurr ni erk..
nak menangis tengok soalan dia

  1. Haiwan/serangga apa yang paling dibenci n why? cicak la..ergghh..geli tengok nyer
  2. Bila tak ada kerja,biasanya buat apa selain update blog.main games dan promote bussines
  3. Macam mana boleh terjebak dalam dunia blogging n bila start blogging.start tengok dekat google plus
  4. Tempat paling yang ingin pergi.jepun la..japan e yokoso..haha 
  5. Kenangan yang paling bengap sekali dalam hidup korang.pernah kena kejar dengan anak anjing
  6. Korang tangan kidal ke tangan kanan.tangan kanan, tak biasa gune tangan kiri
  7. Hobi selain berblogging.kraftangan..projek yang sedang dijalankan
  8. Pendapat korang tentang blog sendiri.terlalu sarat dan tak cantik..masih kena perbaharui
  9. Cerita kartun yang paling korang suka dari kecik hingga sekarang.ultraman
  10. Suka baca novel tak?.Hehew.kurang sangat..haha
  11. Pendapat korang tentang blog ni.oklah..so nice..simple jer..
hiuuu..dah abis jawab soalan..sekarang siapa yang jadi mangsa tag eda..


nurul akidah
naomie
cik fafa
weena dairy
cik gadis fantasy
fatihah zainal
meura metsu
cik iman
daydreaming
spekieymama
najihah

jawab soalan dari eda pulak..ermmm..

1.blog siapakah yang akan you guys singgah?

2.you guys suke minum ape?
3.you guys selalu cerita ape dalam blog?
4.apa warne kesukaan you guys?
5.apa penambah baik you guys untuk cantikkan blog
6.you guys suke tengok filem ape?
7.ade ape-ape kekurangan tak dalam blog eda ni..
8.tempat shopping yang selalu you guys pergi?
9.bussines ape yang you guys jalankan sekarang?
10.kalau you guys shopping suke beli ape?
11.you guys berkerja sebagai ape?

haa..jawab-jawab soalan eda tu..dah tak ade idea nak tanyer sebenarnye..tapi boleh la..

so itu sahaja..tamat..
kalau nak tau syarat-syarat boleh tengok dekat blog khairina yang dekat atas tu,.eda malas nak tulis..hehe

7 comments :

Jie Najihah said...

tengs coz taq Jie.. nnti ada msa Jie join.. ^_^

Jie Najihah said...
This comment has been removed by the author.
Cik Iman said...

Cik Iman tengah jawab soalan nie, sabo yeee Thanks sebab tag Cik Iman :D

Cik Fafa said...

akak dah pernah buat sebelum ni. jadi akak jawab soalan ja ya. tq sudi tag. ^_^

http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/liebster-award-oleh-euruka-seven.html

Mrs. Shazwani said...

thanks tag cikgadisfantasy

fatiha zainal said...

thanks tag.ni jawapannye..huhu

http://fatihazainal.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

Meura Fiznie Airah said...

dah jawab , sorry lambattt :) thanks tauu tagg .

http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/10/2-liebster-award-euruka-seven.html