Monday, 13 October 2014

PENDRIVER RUNNING MAN, URGENT!!!!!1


assalamualaikum

urgent entry,,

haha., eda terpaksa tulis entry ni sebagai urgent entry sebab hari dah nak hujan, eda pun dah nak balik dari office..tapi tersangkut lagi kat sini..

eda nak buat pengumuman sikit dan jualan secara lansung..eda nak perkenalkan dekat you guys pendrive RUNNING MAN!!! 

kelebihan-kelebihan nyer:
keluasan 8gb
free poscard misi running man
bersaiz seperti kad atm
boleh letak dalam beg duit
tak mudah hilang
import dari company yang buat pendrive running man dari korea..
yang penting original
boleh letak 4 movie
dan bermacam gambar.
eda bagi free 1 cerita korea..
dan harge nyer RM45
RM 6 postages..

sory la, ni jer harge yang eda dapat bagi..sebab pendrive ni harge nyer sangat mahal..tak ade beza pun kalau eda jual balik..eda just nak clearkan stok eda..eda dah ade satu..buat ape nak gune lagi..hihi..



jadi bagi sesiapa yang berminat sila hubungi eda:

017-2251962 -whatsapp

atau email pun boleh:
fadhileda9193@gmail.com

ok..sepantas kilat eda bagi respon..

bagi sesiapa yang berminat,
tetapi masih belum berkesempatan..
terus email pada eda yer..mungkin eda akan pertimbangkan..

5 comments :

aniesa ahmad said...

uwaah .. bestnya .. nak beli, tp banyak lagi keperluan lain yang nak kena buat .. huhu

Sally Samsaiman said...

nampak cantik...tapi tak rasa nak beli lagi..hehehe :P

Anne Nurain said...

apa kata iklan kan kat group peminat running man, sure ramai yang nak.. hehe..

Izzati Ghafur said...

wahhhh.. adik ipar kita mesti suka :)

lala yusof said...

suka tgk running man....