Sunday, 30 November 2014

malam jasamu dikenang

assalamualaikum you guys..

hihi..selepas semalam eda post entry giveaway., eda berasa sangat lah sibuk., bermacam benda eda tengah fikirkan, opp..chop..chop..tak stress-stress..apa kata kita berseronok dengan menulis blog.huu
rasa release tension sikit bila dapat meluahkan masa untuk menulis blog.eda asyik tension jer kan
apa kata you guys tengok eda berseronok pulak..huhu

majlis malam jasamu dikenang..majlis ni berlangsung setiap tahun .setiap tahun eda dah pergi huhu..untuk majlis kali ni majlis tahun ke-3 eda dah pergi..bertempatkan di dewan pusat komuniti sentul perdana
 siap ada pertandingan persembahan lagi..macam best jer tengok dorang menari..seronok sangat tau..

 tema pakaian tahun adalah malar segar..orang kata vintage gitu..zaman lama-lama..haha..tapi eda dengan kawan eda pakaian jer blouse labuh jer..malas nak ikut tema sangat..tak sempat nak fikir pakai baju ape..huhu
ini jer gambar yang mampu tangkap
tau tak kenapa muka eda nampak macam lawa sangat mase ni bukan lah eda lawa tapi muka eda nampak bersih dari segala jerawat.,eda ada pakai satu foundation yang sangat berjasa dengan eda,
foundation sunscreen foundation SPF 40..
seriusly memang kulit eda nampak cantik jer..
kalau you guys nak cuba hasilnyer..eda share sesuatu yang sangat berguna untuk kulit you guys
1 pcs rm12 eda jual untuk percubaan dan incluge postages
untuk 5 pcs rm 26 incluge postages
sempat lagi menjual..hihi..just bagi mereka yang nak try ok..

 makanannya pun sedap-sedap jugak, kalau dapat kaki makan macam eda ni..memang semua makanan pun eda cakap sedap..alhamdulilah lah, malam tu eda sungguh bertuah sekali sebab dapat bawak balik hemper..sekurang-kurangnyer tak sia-sialah eda pergi..huhu..

 the end lepas eda balik rumah tu teringin pulak nak berselfie kan rase macam awak tu bidadari pulak ..macam malar segar..huhu..tapi sayang lah., teknik gambar tak berapa nak cantik..tu la baju eda pakai..nak tunjuk baju jer..abaikan yang berserabut kat belakang tu..macam tu lah dalam kepala otak berserabutnyer..hehe

setakat ni itu saja eda nak cerita selebih nya eda kena perah otak, cari fail-fail yang hilang dalam sarang tempurung kepala eda ni..
you guys nak tengok tak gambar eda tahun lepas-lepas..boleh-boleh..tapi apa-apa hal eda kena mencari dulu dimanakah eda simpan gambar-gambar tersebut..haha

next entry!
bye..bye..





9 comments :

Ein lanabulu said...

sempat lagi promo barang erk...n tahniah menang hamper..huhu

Anizz Annisa said...

cantikk :) btw, thanx selalu komen di blog anis ye.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/12/yang-rajin-komen-blog-qaseh-ku-november.html

AINUN ZURIYATI MOHAMED said...

Tahniah!!!
:-)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Cantiklah baju u..
Bestlah hamper tu..besaq.

Cik Fafa said...

tahniah dapat hamper. cantik baju btw. ^^

Jom Kongsi said...

Salam ziarah dan follow blog comel ini

Zinnia Z A Shaklee said...

Singgah sini ; )

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah, dapat hamper besar yer ^-^

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sempat biz ea:)
Ye lahh..memang nampak bersih..flawless gitu.