Tuesday, 9 December 2014

pemenang komentor terbanyak bulan jun - november

assalamualaikum semua

hari ni saja-saja eda nak update entry..tengah syok-syok buat kerje kan., tiba-tiba..spirit rajin tu 'masuk'
suruh eda update entry pasal komentor yang mengomen kat blog eda paling banyak..
huhu..ni yang seronok ni nak umumkan siapa yang rajin sangat komen dekat blog eda kan..

eda nak cepat-cepat umumkan supaya eda dapat pos barang dengan cepat untuk memudahkan eda membuat pengeposan barang lain..sekali arus gitu..eda malas nak buat 2/3 kali kerja, nanti eda terlupa..
maklumlah, banyak bebanan yang eda tengah pikir sekarang ni..

para pengomen semua alert yer eda nak buat pegumuman ni..takut terlepas pandang pulak..eda akan pilih seorang sahaja, kerana beliau seorang jer yang kedudukkan yang tidak berubah dari mula komen sampai sekarang..ok eda nak umumkan ni?

jom tengok sapa yang kena.
*bunyi drum.gedung..gedang..gedung..gedang
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
komentor terbaik untuk kali ini ialah

YUN SING
v
v
v
v
v
v
v
YEEEEEEEE...YIIIIIHAAAAA...

jadi yun sing, jangan terlepas pandang entry ni tau,,..tuntut hadiah awak yer..
awak dapat kek gulung choc perisa snikers..sdappp tu...

bagi detail yer
nama:
alamat:
nom.tel:

hantarkan detail awak ke email eda ni
fadhileda9193@gmail.com

bagi pengomen eda yang lain jangan susah hati,. usaha lagi yer..insyallah ada rezeki tak kemana..
usaha itu penting..
ini sahaja untuk kali ni., kita jumpa lagi the next entry ok..
bybye

9 comments :

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah buat Yun Sing ^-^

Anizz Annisa said...

wahh tahniah pada yg menang :)

Cik Fafa said...

tahniah yun sing! ^^

mama amir said...

tahniah yun sing...^_^

Mime MF said...

tahniah...dpt kek gulung sedap tu..hehe;D

Yun Sing said...

Eh..? :D Terima kasih ye dh tuntut ^^

ros_reeza said...

tahniah untuk Yun SIng :)

ros_reeza said...

tahniah untuk Yun SIng :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah YS.