Sunday, 19 July 2015

KERJA TIME RAYA!..TAK SERONOK NYER...

ASSALAMUALAIKUM...


berhati-hati dijalanraya, selamat hari raya!..haaa!..orang sebelum raya dah berucap pantun..eda dah raya keberape baru sambut..huhu..hey, ape la awak ni..!..
ape yang eda nk cerita kali ni menepati citerasa tajuk novel diatas..sangat sesuai la..
bukan nyer ape eda cuma nak cerita raya tahun ni eda tk ade feel raya la..!
eda cuma dapat cuti betul-betul pada hari raya 1 syawal..

seronok betul kan dorang..bergambar sana-sini, bermacam fashion, style dgn gaya nyer..sangat meriah Uguysss..uguys pon sama kan..tahun ni jer eda dah ade 3 helai baju raya yang di hadiahkan oleh mak eda..sangat baik hati lah mak eda..patotla mak eda baik hati sangat rupa-rupanyer mak eda holiday selama 2 minggu,..akak eda baru jer bersalin sehari sebelum raya pertama jadi mak eda menjalankan tugas menjaga akak eda dalam berpantang..

that swhy lah, eda tak seronok raya ni..! tak seronok tanpa mak..tambah-tambah duduk berjauhan..ermm..
hari ni raya keempat eda mengalas tugas sebagai penjawat awam yg keseorangan..kalau eda cuti pon..mana ade feel..kalau orang nk beraya pon tutup pintu..buat-buat tak ade kat rumah..hahaha!
jahatnyer awak!

tak taulah sape jer yang nak baca entry eda ni..setelah sekian lama menyepi..tiba-tiba muncul cerita pasal raya.!..pelik lah eda ni..

finally., itu saja eda nk cerita..kesimpulan di situ..eda nak mak!.mak!.mak!..
eda nak raya bersama mak!.

5 comments :

Noor Najwa said...

done follow sini..
http://muslimahsejati96.blogspot.com

Cik Aann said...

sian dia xseronok raya..selamat hari raya.. bukan awak sorang xseronok raya tahun ni..saya pun xberaya sangat sbb bisul on my butt. huhuhuhu,,sedih betul..
2minggu lepas raya baru duk sebok g open house..huhu

Advanced Joint Health: Apa beza Gajah Afrika dan Gajah Asia?

Cik Aann said...

sian dia xseronok raya..selamat hari raya.. bukan awak sorang xseronok raya tahun ni..saya pun xberaya sangat sbb bisul on my butt. huhuhuhu,,sedih betul..
2minggu lepas raya baru duk sebok g open house..huhu

Advanced Joint Health: Apa beza Gajah Afrika dan Gajah Asia?

salmiah awang said...

akak tag eda dalam giveaway ni.jom join...

http://mamadarwiish.blogspot.my/2015/09/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

kennymerligal said...

anda ditag...jom
http://www.kennymerligal.com/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html