Thursday, 24 July 2014

baju office buat baju raya tahun ni

assalamualaikum 

selamat pagi you guys,. hari ni eda baru je nak update baju raya..you guys mesti sibukkan beli baju raya beberapa hari ni., tapi eda lain pulak citenya..

baju raya eda kat bawah ni
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
taraaaa!!!!!

cantik tak baju raya eda..hahahaha...
sebenarnya eda tak sempat pun nak beli baju raya..
ni pun senarnye baju seragam office untuk event bulan 8 ni..huhu..
lantaknye la..baju ni pun dah bayar full so, ley la buat belacan time raya ni..jangan terserampak dengan orang office sudah..tahun ni eda raya kat KL je..eda balik bota kiri, perak mungkin esok.. balik hari je..
so you guys raya kat mana tahun ni?



2 comments :

Cikdelima merah said...

cantik bajunya.
eh dekat lah kampung kite eida..saya kat Parit..

Anak katak makan ketupat ,
Makan ketupat sambil melompat ,
Hari raya sudah nak dekat ,
Minta ampun sebelum terlambat .

fadhil eda said...

ohh..yeke ^_^ ..hehe..orang parit yer..