Thursday, 24 July 2014

bussines card euruka seven

dengan ini eda nak merasmikan bussines card eda yang pertama kali nye..bertemakan ala sakura2 sikit..
agak cantik kad nye..eda tak puji diri sendiri yer..ni realiti..eda cuma memuji orang yang design kad ni..
minggu lepas eda, last2 minit je eda tempah ni..pada mulanya eda nak tempah dengan zaza zehra
tapi katanya dah tutup order..sebab masa tu eda dapat gaji pun lambat...gaji eda tak sama dengan gaji orang tetap..so eda terpaksalah hold dulu..masa tu tengah promosi lagi..

eda cari-cari punya cari..eda terjumpa supply yang buat bussines card dengan harge gila murah..dan bisnes orang ni pun masih baru..so tujuan eda hari ni perkenalan bussines card eda sambil tu mempromosikan bussines supplyer eda ni..eda tak dapat nak share mane2 pages beliau sebab bussines ni masih baru..
jika ada sesiapa ingin membuat tempahan bussines kad, sila email pada eda dulu..

sebab eda tak nak perkara ni akan menjadi persaingan perniagaan bussines kad yang lain..
jadi bila eda nak gunakan bussines kad ni?
time eda buat giveaway laa...hehe..orang yang join giveaway eda je yang dapat kad ni..ermm..

huhu...cantik macam blog tuan dye jugak..





4 comments :

Andriyatna said...

Selamat ya ^_^

fadhil eda said...

eda dah follow blog awak..^_^

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

cantik..akk pun br nak tempah dgn die..dok tgk design lagi..heheh

fadhil eda said...

huhu...pilih design cntik2 kak ida ^_^