Saturday, 26 July 2014

pemenang-pemenang giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven


surat layang hijau: 

teka eda dengan betul ^_^
 
1. firzanah azhar/done follow 
2. azman arsad/done follow
3. karimah zulkafali/done follow
4. faizal muhamad
5. ssurianah yana/done follow
6. nureen/done follow
7. aqneey
8. miss NF/done follow
9. bontok horrey
10. cahaya nur/done follow
11. sya nissa
12. lin azlina/done follow
13. miqha azmi/done follow
14. jum'ati musawir/done follow
15. anisyamir/done follow
16. husna izzati

mereka-mereka ni adalah kumpulan surat layang hijau..di mana mereka ni pemenang utama giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven..sesiapa yang masih belum follow eda..di minta follow eda dulu ye..baru boleh tuntut hadiah..not fair la..kalau ada yang follow ada tak follow nanti eda cabut2.. orang yang tak follow eda yang dapat hadiah best2..yang follow eda penat2? cmne?..lagi pun eda dah follow you guys siap2 pun..kalau you guys tak nak follow eda tak pe..^_^ eda bagi peluang kepada mereka yang mencuba walaupun salah tapi mereka masih follow eda.. baru fair! selewat2 nya 31/07/2014 yer..\^_^/ cepat2 tau..
v
v
v
v
v

nama2 peserta akan di cabut tak lama lagi..






8 comments :

Karimah Zulkafali said...

semua dalam nama tu kene tuntut ke? tntut kat mane? :D

fadhil eda said...

eda dah bagtau mereka melalui email^_^

Karimah Zulkafali said...

Sye tak dapat pun emel :3

fadhil eda said...

ok2..tak pe eda email yer.

::NureeN:: said...

sori la..
baru buka blog eda
bz ckit pas raya huhuu

boleh email lagi ker?

fadhil eda said...

orait.tak pe..eda masih bagi peluang sampai minggu depan..ti eda umum penutup ..

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

fadhil eda said...

terima kasih singgah komen sini^_^