Monday, 21 July 2014

berhenti minum shacklee sementara

eda tak tau kenapa dengan eda ni sejak akhir-akhir ni badan eda rase lemah-lemah je, senggal-senggal pun 

ade, lagi satu cepat sangat mengantuk tak boleh nak jaga lama-lama sejak eda minum shacklee la,  sebelum 

minum  pun rasa segar la jugak, mungkin badan eda masih menyesuaikan diri dengan minuman suppliment 

katenya membetulkan sistem hormon badan , betul ke??? ade sapa-sapa nak betulkan eda tak? 

not sure la, tpi sejak eda minum produk shacklee tu badan eda jadi lemah-lemah..so, langkah eda , eda 

berhenti minum dulu buat masa ni, sebab tak tahanlah antibody lemah macam ni, nak g kerja pun tak larat, 

macam zombi dah muke eda ni. tak segar langsung, mungkin juga tak cukup tidur sebab bulan puasa ni kena 

bangun awal, seawal pukul 3 pagi??? lepas tu tak tidur dah terus siap-siap nak g kerja kan, tu yang lemah 

semacam tu, tapi tak pe la mungkin eda akan sambung minum selepas raya nanti mungkin cergas sikit kan, 

orait!

16 comments :

eyza said...

Salam... kunjung balas balik... kat tepi post tu ada untuk follow.. :)

Farah Waheda Wahid said...

mungkin tempoh peralihan kot?

Alynn Azman said...

Assalammualaikum ... bw here dan follow #91... :)

fadhil eda said...

orait., eda dah follow yer

fadhil eda said...

hehe., mybe la., badan set jadual baru ^_^

fadhil eda said...

waalaikumusalam., oait..ti eda follow pulak

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

la npe x whatsapp akk..kena bnykkan minum air..mybe healing crisis.nk sesuaikan dgn bdn..lain org,lain la..akk minum ok je..tak rsa lapar pun..if nk stop dulu pun xpe..tp klu akk memang akn suruh truskan..nnti pe2 hal msj k..

fadhil eda said...

ohh, yeke..eda pikir mungkin eda tak cukup tido, mungkin jugak kurang minum air masak., hehe.. ok.. ape2 ti eda wtspp akak ye

Azhafizah Md Nor said...

selalunya produk shaklee ni bagus kan. maybe tak sesuai atau ade sebab lain kot..

nurul husna said...

eda...awak tak follow saya lg hehehe..saya pun dah stop ambik shakelee..mcm x berapa elok kesannya

http://permatahusna.blogspot.com/

fadhil eda said...

eda tk follow lagi ye?? ti eda follow

fadhil eda said...

tak ade la tk bagus., cume eda kot yang tak pandai mengunakannya..heeeee...^_^

fadhil eda said...

knape kotak follower akak error?

fadhil eda said...

eda dah follow # 51

ros_reeza said...

mungkin tak serasi dengan bdan kot?..

fadhil eda said...

mungkin jugak ^_^