Sunday, 20 July 2014

tema sakura blossom

assalamualaikum..

hu... hari ni ramadhan ke 23 kita berpuasa., indah sungguh bulan puasa ni., sampaikan kita tak sedar pun 

bulan ramadhan bakal meninggalkan kita tak lama lagi tatkala bulan syawal tengah siap-siap nak 

menterbitkan takbir raya., kali ni buat ke 3 kalinye eda tukar template dinding blog eda dengan tema yang 

agak lembut mata memandang., tak tau la orang pandang macam mana tapi eda pandang lembut je., 

aceh..aceh..eda sebenarnya dah lama nak buat tema blossom ni sebab eda suka sangat dengan negara timur 

yang agak pembersih tu.cara mereka berinteraksi pun lembut tapi eda agak anti dengan warne pink ni jadi 

eda tukar kan background nye menjadi ala-ala peach sikit sebab i like peach. huhu, 

untuk gambar yang besar tu eda cuba cari research kat atok google tapi tak jumpe yang cantik di pandang 

oleh eda so bile eda cari-cari terjumpa pulak kat satu blog ni pemiliknya aisha sangat cantik gambarnya 

menepati citerasa eda., so eda dah mintak izin pada tuan tanah alang-alang dah ambik gambar orang eda 

follow sekali., nak jetk la tu. heeee...ye.aisha ye..ambik gambor ye.,

makanya., selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada semua andai eda menulis ni ada yang 

tersinggung, maklum la kita kan di alam maya tak mampu berjumpa., ok, bubye..






8 comments :

Cindy Raviga said...

hai eda, cindy blogwalking dan follow sini :) #89 eda followback bole? disini ya > http://chiaki-tachikawa.blogspot.com/ terima kasih :)

Cik Itah@RRP said...

salam. nice blog :))

fadhil eda said...

boleh.,tq yer singgah sini.,

fadhil eda said...

salam cik tah tq sangat., masih dalam pembaik pulih, ade lagi eda nak tambah ^_^ , jenguk2 selalu ok!

cahaya nur said...

cantik ^-^

fadhil eda said...

tq2., waahh ade orang puji., hehe, kalau suke kasi like ^_^

ros_reeza said...

Salam kenal dari Ros.. dah follow sini :)

fadhil eda said...

salam kenal ros., terima kasih singgah sini