Wednesday, 16 July 2014

GIVEAWAY : OLE-OLE KOTA SINGA masih belum update?

hari ni eda cuma nak segarkan mate you guys je..

mungkin terlupe or kesibukkan or masih dalam updated..

tapi giveaway ni dah tamat 15 julai 2014..or 2015??

masih belum di update..lamanya???

yang mana giveaway eda join eda akan letakkan kat tepi dinding blog eda supaya eda tak terlepas updated 

dari giveaway or segmen blogger lain..

tapi kalau macam giveaway tu dah lepas eda tak letakkan lah..

eda anggap mungkin bukan rezeki eda..tapi eda check balik belum buat updated or eda yang 

terlepas sebenarnya? huhu..

sory la mungkin eda terlalu excited sangat..

eda budak baru belajar..harap di ajarkan..

please guys sesiapa tau..


6 comments :

Hans said...

owh
si tuan blog tak update lagi kut

Apabila Hati Terbuka said...

heee apa-apa pun good luck . mungkin tuan blog busy kan . heheheh ada kat sidebar la button follow . hehehe nik follow sini

Cikgu Norazimah said...

maybe sibuk kot..btw, CN follow sini ;)

fadhil eda said...

wah., tq2 singgah blog eda lagi ye

fadhil eda said...

ohh., ye ke., hehe., orait tq singgah sini

fadhil eda said...

yup betul tu mungkin sibuk kot kan :)