Wednesday, 16 July 2014

Mini Segmen : Opzzpinky Mencari Bloglist senyap?



assalamualaikum....

hai hari ni sungguh malas eda nak berblog ni..

sampai hari ni eda masih tak dapat membalas komen yang singgah ke blog eda..

maaf ye..eda tk kesempatan buat masa ni..

eda akan cube membalas budi baik you guys semua selepas dah tinggalkan 

jejak tapak kaki kat lantai blog eda..

insyallah, eda akan balas jugak nanti..

cuma eda tertanya-tanya kepada Opzzpinky.. sebab masih belum di update tamat mini giveaway 

tersebut..mungkin beliau kesibukkan buat masa ni..

eda tak sabar-sabar nak tunggu pengumuman dari akak Opzzpinky kite..huhu...

you guys macam mane?

6 comments :

Cik Mimie said...

gud luck dear :)

Cik Itah@RRP said...

salam & hai hai hai...all the best ya..done follow u back :) thnks visit me okay ehhee

aRz MoHa said...

rajin-rajin join segmen dan giveaway. boleh tambah kenalan dan traffic.

p/s: dan kalau boleh buangkan word verification untuk komen

fadhil eda said...

terima kasih di ucap ye cik mimie.,:)

fadhil eda said...

wslm., hai..hai..hai.. jugak., hehe.terima kasih diterima .,tq singgahg sini..

fadhil eda said...

orait., TQVM yer., huhu..