Tuesday, 29 July 2014

peserta surat layang panalty biru

assalamualaikum 

hai you guys..hari ni kita telah menyambut hari raya aidilfitri yang ke-2..wooo..nampak kosong je..hahaa..ramai yang tak update blog rupanya..bukan tu je..pageview blog pun tak gerak-gerak..nampak sangat kesibukkan di situ..ok..kali ni eda nak update entry nama -nama peserta surat layang panalty biru..

eda nak bagitau kat sini..eda perlukan detail setiap peserta yang sertai dari surat layang panalty hijau dan biru selewat-lewatnye hujung miggu ni..(3/08/2014).. manakala nama mereka yang tersenarai dalam surat layang panalty kuning adalah mereka ni peserta simpanan eda..



karya mahirah 

mereka-mereka ini akan dapat hadiah misteri dari eda., jadi you guys sila emailkan ke:
fadhileda9193@gmail.com

nama penuh:
alamat:
no.tel:
url:
bagi mereka ni cepat2 bagi detail ye..sebab eda nak pos cepat2..dan ada dikalangan mereka yang sudah memberi alamat tetapi tidak ada nama di atas jangan risau yer..eda tetap bagi juga..cuma tunggu hadiah dari eda yer..mereka-mereka ni terpilih untuk menerima hadiah..yang nama nye dalam surat layang panalty kuning jangan sedih yer kerana nama you  guys sudah eda simpan untuk penyertaan akan datang nama you guys akan di'utamakan ..

eda sudah pun cabut undi untuk pemenang utama giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven., nanti eda akan update cabutan hadiah siapa dikalangan mereka yang mendapat hadiah tablet nova 2 ..huhu..\^_^/ tapi you guys kene ingat follow eda dulu, kerana eda akan follow you guys balik..
sudah tiba masanya eda perlu tunjuk wajah eda yang sebenar dalam entry seterusnya..



12 comments :

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

fadhil eda said...

^_^

Akif Imtiyaz said...

Thanks Eda

Akif Imtiyaz said...

Tahniah buat semua yang Berjaya ... Kak Lya dah email detail ya Eda..

Mar Mansor said...

saya dah email..check inbox ye eda..thanks dear

fadhil eda said...

orait, welcome

fadhil eda said...

tq juga yer ^_^..eda tgu peserta lain lagi

fadhil eda said...

orait..tq bebanyak

Karya Mahirah said...

Thanks.. surat panalty biru dah sampai... cantik... tunggu akak up entry besok ya... =)

fadhil eda said...

rase malu pulak.hehe..orait

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

fadhil eda said...

terima kasih kak ida