Tuesday, 29 July 2014

wajah eda yang sebenar?

 ok..
huuu..rasa berdebah pulak nak tunjuk muka kat entry kali ni..bersempena dengan hari raya ini..
 untuk pengetahuan you guys yang tak join giveaway eda or tak sempat join.giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven sudah pun melabuhkan tirai..

.it'so ok..cube lagi join giveaway eda yang akan datang..
 mungkin kali ni special sebab hari raya kan..eda akan tunjuk muka eda dalam entry ni je..untuk pengetahuan you guys je senarnye..bagi you guys kenal..pemilik blog ni orang melayu ke india ke cina ke..kn? hahaha or laki ke perempuan?..hahaha..

so disebabkan itu eda tunjuk untuk perkenalan diri kepada rakan blogger semua..
siapakah gadis di bawah ni..
mari kita tengok pembayangnya kat bawah ni
v
v
v
v
v
agak2 yang mana?
ok,..kita tengok edisi raya punya, muka eda macam mana
v
v
v
v
v

 taraaa...nilah eda...
edisi raya punya..
kalau tengok pada rupa eda yang ni..boleh agak tak eda yang no.4 tu?
huhu..memang ramai yang keliru..nak kata yang no 3..
kulit kami berbeza sikit..mungkin lah kami ni kurus orang nya..
v
v
 tamat la sudah entry eda..terbongkah sudah wajah eda..
gambar ni diambil pada hari 1 syawal dimana kami beraya dirumah jiran..
dengan ini eda nak berucap sikit..
sempena hari raya aidilfitri yang mulia ini..
tak ada apa yang eda nak hulurkan..
duit raya edak..kad raya pun edak..
berjumpa lagikan tidak..
eda cuma mampu hulurkan sepatah dua kata yang ikhlas keluar dari hati..
sepanjang 2 bulan eda berblog tipulah tak ada salah paham  kan..baru 2 bulan join blogger dah ada buat silap..biasa lah manusia tak pernah terlepas dari buat silap..
kalau boleh eda tak nak berdosa dengan sesiapa..antara kenal @ tak kenal..
tidal kiralah siapa mereka eda ingin menyusun 10 jari memohon maaf pada insan-insan yang terlibat...
selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin dari eda & keluarga
kosong-kosong!






6 comments :

cahaya nur said...

cik nur teka betul.yeayyyy...
dari apa yang Cik Nur baca tentag eda,eda nie pemalu orangnya kan..sebab tue Cik Nur teka no 4...nampak malu2 je bergambar dalam tue :-)

fadhil eda said...

hehehe..macam tu pulak yer..ok cik nur..nti emailkan detail cik nur yer..

Eda Johari said...

EH, eda pun teka betul. ad hadiah tak? hehe

Karya Mahirah said...

yeay! akak teka betul hehe...

fadhil eda said...

ade eda..ti bagi detail yer..jgn lupa follow eda balik tau..

fadhil eda said...

yek..eda no.4 yer..bukan no.3 tau..tgu eda pos hadiah yer..