Thursday, 31 July 2014

Eda demam

Alamak...you guys..eda dh tk larat tulis entry ni..tpi nk jugak tulis..kenapa hari ni eda demam..alahai..dengan hidung macam air paipnye..tekak macam musin kemarau..badan macam duduk dalam neraka...sungguh tak selesa eda hari ni..
eda ni selalu sangat demam..tapi cepat baik, kadang2 tu..tak sampai satu hari pun eda demam..keluar peluh sikit sihat la..tapi untuk tahun 2014 ni..ni kali ke-2 eda demam..haa..rase macam pelik pulak..jarak demam tu jadi jauh..
hari ni eda bangun seperti biasa nak pergi kerja..bangun-bangun je tekak ni rase perit semacam, eda pikir mungkin eda kurang air masak kot..so eda minum air kosong sebelum mandi..sampai2 office masih ok lagi..
pagi tadi dengan selambanya eda bersarapan dengan rendang mak eda masak..heheh..bukan eda yang masak yer..sabar je la..lepas eda habis makan je..tiba-tiba badan eda berubah cuaca..rasanye pengkaji cuaca pun tak sempat nak buat liputan cuaca..haha..rase macam drastik je..pupp..badan rasa panas,..nak bagi kasi urmm lagi, eda duduk betul2 depan aircond..uhhh,..macam kat kutub utara la eda..salji dia bukan kepalang...menambah2 lagi perasa demam tu secukup rasa..
masalahnya eda nak lari kut mane memang tempat duduk eda kt office tu depan 'musim salji' pun..hari2 dok pakai code korporat macam pegawai..padahal awak tu sambilan je..heee...
Untuk hari ni eda tak sempat nak buat ape2..eda just tengok2 gitu je blog ni..
Tunggu eda dah sihat sikit ok.,eda akan beraksi seperti ultraman..huhu...insyallah..tengoklah esok macam mane yer..

20 comments :

Eda Johari said...

semoga cepat sembuh :)

fadhil eda said...

tqvm eda ^_^

Tehaa NFM said...

Musim ni. get well soon :)

JOM JOIN GA sebelum pukul 12am ini - http://tehaalarh.blogspot.com/2014/07/giveaway-raya-by-tehaanfm.html

fadhil eda said...

kalau sempat eda join yer..

budoxe lee said...

follow sini~~~

Nurizan Ahmad said...

semoga cepat sihat.. izan follow..

fadhil eda said...

ok.ti eda follow balik yer.

noor zamzuriani Zakaria said...

get well soon..

fadhil eda said...

terima kasih sis..dh follow balik

fadhil eda said...

terima kasih...eda terharu..huhu..

SSurianah Yana said...

smoga siht eda..
sy sudh email almt giveaway :)

Siti Aisya Ibrahim said...

get well soon ye... :D jemput join giveaway saya ye... http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

fadhil eda said...

ok.terima kasih yer

fadhil eda said...

ok..terima kasih.. kalau sempat eda join yer.

Suziana Ahmad said...

datang singgah isi tabung. semoga cepat sihat

fadhil eda said...

tq, yer..

Zenith Iman said...

singgah balas..semoge cepat sihat..thanks sudi singgah blog Iman..

Amanina Mads said...

semoga cepat sembuh.. jgn lupa makan ubat

fadhil eda said...

orait..tq amanina ..^_^

fadhil eda said...

terima kasih yer..