Wednesday, 6 August 2014

pos hadiah giveaway trip # 1


assalamualaikum...

hai you guys..eda dah kembali dari senyap sepi setelah empat hari eda demam pada hari raya keempat..
sebenarnya, eda dah sihat hari isnin lagi tapi tak ade kesempatan nak update entry..so hari ni eda nak warm mark balik..huhu...

ni gambar masa hari raya tk ade kaitan pun..harap selfie sendiri je..huhu..
v
v
v
v
creadit atok google
yahh!!! eda dah kembali dari alam mimpi..beraksi seperti ultraman

hari ni eda dah laksanakan tanggungjawab eda untuk mengepos hadiah bagi pemenang giveaway teka wajah eda by blogger eurukaseven

gambar kat bawah ni sebahagian hadiah yang eda nak pos..pagi tadi eda dah pos menggunakan sampul surat dahulu..ada yang eda poskan menggunakan parcel..peserta yang ni eda akan poskan pada hari jumaat ni insyallah kalau tak ada apa-apa halangan..

eda memilih seramai 35 orang penerima hadiah...16 dari mereka pemenang utama dan 19 lagi penerima hadiah misteri dari eda..tak adalah misteri sangat...hahaha..saja buat gempak je.. 


jadi bagi mereka yang masih belum memberi detail sila emailkan ke fadhileda9193@gmail.com
sila preview entry sebelum ni..ok..eda nak cauw...bubye..
v
v
v
v
v

8 comments :

sYiRa LoKMaN said...

banyak pemenang :D

Asha Lya said...

bnyknya hadiah...brtuahnya mereka

fadhil eda said...

yup syira^_^

fadhil eda said...

fuhh..penat eda bulan ni..hehe

Firzanah Azhar said...

saya Dah email eda, dapat Tak? Ni emailnya firzanahazhar7@gmail.com

fadhil eda said...

aii..eda email ke firzanah yang email ni?

Firzanah Azhar said...

eh bukan.. saya dah emailkan. cuma tk pasti eda dapat ke tak. sbb line tk berapa clear.

fadhil eda said...

orait, eda dah terima