Wednesday, 13 August 2014

Jamuan raya nuffnang

Assalamualaikum, you guys
Dah lama eda tak update entry kan..hee..rasa macam sebulan tak mengarang..huuu...eda nak cerita sikit pasal nuffnang,.semalam eda terima email dari nuffnang..dah lama nuffnang eda mendiamkan diri tak ada sapa nak tekan beliau..urmm..sedih je ..CPUV jangan harap lah nak menyinggah,, blog eda masih jauh perjalanan..
So, di sebabkan itu eda rasa di hargai bila nuffnang tiba-tiba email eda dengan perasaan bangganye tanpa unsur periksa apa isi emailnye..Eda pun mcm terkejutlah..wahhh..first time nuffnang nak bagi email dekat eda..ingat kononnye nuffnang nak bagi duit raya..huhu..puihhh, berangan..
Dup..dap..dup..dap..sekali bukak nuffnang jemput jamuan raya??..hahaha....dekat damansara height?..dan nama tempat dia agak pelik dan tak pernah dengar, maklumlah eda orang KL tk serupa KL..sesuku KL je eda sempat merayau..sebutlah apa2 nama tempat pun..mesti eda terngagah??..
Eda ni dah lah masih dalam tempoh belajar memandu, kenderaan pun tak ada..dalam hati ni ada niat nak pergi, tapi macam tak boleh je..
Barang banyak lagi tak pos..spatutnye esok ada ujian jpj tak jadi tunda lagi..lesen L kena renew haa..dekat tempat kerja ada event besar melibatkan sekolah dikawasan KL. Aduhhh..Masak-masak..
Nampak gayanya eda tak dapat nak join, sayang je tau..nuffnang dah ajak tu..bukan senang nak pergi event yang besar-besar macam tu..manalah tau..nuffnang tiba-tiba baik hati nak bagi duit raya pulak..wakkkk...
Menangis tak berlagu kite..you guys yang dapat pergi tu..pergi tau jangan tak pergi..sayang sangat...dan eda ada nak bagi slogan sikit ..
You guys sayang nuffnang,nuffnang sayang you guys ketat-ketat.huhu..( ^_^)

2 comments :

sYiRa LoKMaN said...

selamat malam...tolong doakan syira rajin blogwalking ye..makin malas skrg ni..ehehehe

fadhil eda said...

hehe..eda pun belum sempat blogwalking lagi..dont worry kite same..^_^