Thursday, 14 August 2014

Nuffnangku sayang

Hai,. Nuffnang-nuffnang tak bergerak pon duit nye...aduhh..nak tunggu barapa lama lagi yer..walaupun eda baru 2 bulan menjadi seorang blogger,. Tapi eda hanya dapat hasilkan RM 7.35 je dari CPC..kira ok la tu kan..ada orang lagi tak bernasib baik..
Lagipun eda tak boleh nak paksa-paksa orang untuk tekan iklan nuffnang eda..nanti jadi kau terpaksa aku dipaksa ke terbalik ? Ala, macam lagu ukay tu..huhu..kalau you guys bersimpati dengan eda, hehehe...silalah klik iklan yer..dialu-alukan ..o(^-^)o
Lagi satu, eda masih tak faham, macam mana nak dapatkan CPUV tu?..samaada eda kena mantapkan lagi penulisan? Or dah cecah ranking 1/2? or lebih beberapa bulan berblog baru dapat?...eda rasa iri hati pada mereka yang dah mencapai CPUV #1++ ...kenapa eda masih belum dapat?(T_T)
tulah..buat masa ni eda tak ada idea yang mencurah-curah lagi..update entry pun kadang-kadang tak ada kena - mengena demgan orang yang hidup dan mati..hehe..
Harap-harap pihak nuffnang bersimpati dengan luahan hati eda ni..ermmm...so you guys lepas dah baca tu jangan lupa klik yer..2 kali besar ganjaran you guys..wihh..(^3^)
Huk..huk..cakap orang pandai eda ni., diri sendiri pun kadang-kadang malas nak klik..sebab mengejar masa...tak sempat you guys..alasan je tu.huhu..terpulang pada you guys ok, eda percaya pada rezeki yang akan datang..kalau sekarang kita susah nak mendapat rezeki..suatu hari nanti mungkin kita akan dapat sekali ganjaran yang lebih besar..
Kita mesti percaya, rait!(^-^)//

8 comments :

Farah Waheda Wahid said...

wah banyak juga tu...tak apa pasti ada rezeki nanti....

fadhil eda said...

yup betul tu kak farah

Princes Yuyue said...

yuyu takde satu sen pom... rezeki eda lah tuh :D

Asha Lya said...

kira byk dah tu baru 2 bln..lya dekat sethn baru dpt cashout.tu pun kumpul sikit2

Ieka Farhana said...

hye saya dari admin segmen mencari 20 bloglist bertuah
anda boleh check link blog anda di

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/08/senarai-blog-segmen-mencari-20-bloglist.html

+ follow here

fadhil eda said...

ti eda tlg klik yer

fadhil eda said...

orait2..eda faham^_^

fadhil eda said...

orait ti eda check yer..tq follow sini