Tuesday, 25 November 2014

mesin atm kanak-kanak

eda nak lelong 1 produk yang eda ada memang sangat terhad tau.hanya tinggal 1 jer lagi...kalau berebut jugak ni tak tau la, tapi edisi yang ni sangat-sangat special, pernah popular jugak dulu dekat fb tapi sekarang dah tenggelam mungkin dah ramai sangat yang menjualnya and then harga pulak melambung mase tu,. 

sekarang ni orang dah jarang nak cari produk ni., tapi eda cume tinggal satu lagi..sebelum tu eda perkenalkan dulu keistimewaan nyer..hehe

mesin atm ni eda dah cube godek-godek cara penggunaan nya..benda elektronik ni memang eda suka godek..pasal eda pernah belajar kan..kalau tak buat ape eda nak ambik tahu pun just jual jer., kalau orang tanya macam nak guna,. tengok pada panduan kertas yang dah disediakan, paling tidak pun tengok kat youtube..

tapi eda dah cube memahami cara penggunaan setiap button pada mesin atm tu..kerana kegatalan tangan eda ni..eda dah siapkan set setiap fungsi button mesin atm tersebut..kalau nak, dah tak perlu risau tak paham dengan panduan yang ada pada kertas tu..eda dah setkan mase pada mesin tersebut yang paling best, eda ada sediakan bateri baru 3 pcs..apa-apa hal eda akan bagitau nanti..

harga lelong dari eda.berapa jer eda nak bagi?
rm65 incluge postage




jika berminat whatsapp eda
-0172251962 
eda akan bagitau cara nak guna kemudian..


 jom tengok sini
 

8 comments :

Cikna said...

Bagus mesin atm ni atleast boleh kawal duit anak2.....warna pink cantik,hehee....;-

NURAIN LIYANA:) said...

wa , bagusnya :D comel je atm tu . btw , jom join GA awesome ni jom . kalau boleh , kkomen entry saya sekali :3 ehe . thanks

calrase patrick said...

terbaik :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Boleh menggalakkan anak2 menabung dari kecil ^-^

mama amir said...

Dulu memang pernah glamer...

Nurul Afifah said...

macam-macam deh permainan skrg..menarik betol..

Cikgu Norazimah said...

mcm best jer ;)

Jemput join segmen CN yer ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

aiman liyana samat said...

Comel! Sesuai sangat untuk budak2.Selain comel parents boleh kawal duit anak2 diaorang! ^^