Monday, 24 November 2014

perhatian rakan blogger

assalamualaikum..

hai, you guys..dah lama eda mendiamkan diri sebab eda terlampau sebuk dengan kerja office tapi beberapa hari ni eda sempat jugaklah berblogging ke blog orang..saja-saja nak blogwalking blog orang yang join giveaway yang lama-lama tu..huhu..bile eda tengok..bukan eda seorang jer yang tak sempat berblogwalking tapi sebenarnye ramai jer..

hampir kesemua giveaway eda komen dekat blog you guys..haha..kalau tengok dekat top komentor mesti ada yang nama eda keluar yang first sekali..kalau tak yang first pon mesti yang last, atlist nama eda mesti ada setiap blog..whoo..nampak tak gile kuasa dekat situ..heh..eda gurau jer yer..

untuk top komenter eda, eda akan umumkan nama komenter pada bulan 12, tapi  tak sure bile..nanti tunggu saja eda umumkan ok..

kesian at you guys yang dah ternampak bayang-bayang giveaway eda semalam..
bukan eda nak padam giveaway tersebut tapi eda just draftkan sahaja memandangkan ianya belum lagi siap..huhu..mesti ada segelintir perasaan semalam..sebenarnya giveaway eda belum siap lagi ., disebabkan kecelaruan otak, eda terpublishkan entry tersebut..maaf tau..

mungkin dalam minggu ni jugak eda publishkan cuma waktu sekarang tidak mengizinkan eda..
oklah..you guys lepas eda dah publish giveaway eda jangan lupa join yer..tau-tau..

5 comments :

khaty aiman said...

Asalam..good luck dan semoga mendapat sambutan yang hangat..

salmiah awang said...

semoga semua perancangan akan berjalan dengan lancar.

Mardiah Diana said...

salam singgah sini...semoga di permudahkan segalanya yer..

Cik Balqis said...

Tengkiu sllu dtg jenguk ye :)
Belog Miss Balqis

calrase patrick said...

rajinnya blogwalking :)