Sunday, 23 November 2014

GIVEAWAY MEGA REVIEW BY EDA

assalamualaikum
alhamdulilah., lagi sekali eda berpeluang buat giveway buat kali kedua..
macam mane you guys yang pernah join giveaway eda yang dulu tu..huhu..seronok tak?
 saja nak bagi you guys perah otak sebenarnye..mesti bercelarukan..untuk giveaway kali kedua ni eda buat kelainan sikit tak mau main teka-teka lagi..kecian you guys yang join ni nanti,..hihi..



syarat-syaratnya:
1) blogger malaysia sahaja
2) follow blog eda (yang sudah follow duduk diam-diam jer,skip step ni) ~ wajib
3) follow instagram eda ~ wajib
Instagram
4) klik iklan nuffnang eda (eda check kalau tak bergerak eda  panjangkan giveaway ni) ~ wajib
5)buat tajuk giveaway'giveaway mega review by eda'
6)cabut banner kat atas dan tampal dekat blog you guys..
7)backlinkkan yer dan paling penting you guys kena review salah satu produk jualan eda(entry dah sedia dibawah,make sure you guys buat ayat sendiri tau,tak moh tiru-tiru eda punyer..) dalam entry yang sama
8)publishkan dan komen penyertaan anda di entry ini..

* eda akan pilih mengikut review yang paling kreatif

senarai hadiah bernilai rm300!!
* kek gulung choc x 1
* scarf secret half moon shawl x 1
* produk tuppaware x 1
* krim polla siang & malam x 4
* baju ladies officer x 1
* baju ladies kuning x 1
*  produk kecantikan x 12
* jam silikon x 4
*free keahlian tupperware x 1
*ahli group whatsapp kelab sponsor fadhileda x 88
* bloglist jan-dis 2015(shokugan no shana) x 20

#lebih 100 penyertaan! 

#bermakna giveaway eda akan berlangsung selama sebulan, so jika you guys rasa penting untuk you guys tau perkembangan giveaway ni, sila masukkan blog eda dalam bloglist you guys yer supaya alert dengan update terkini..apa-apa update eda akan sticky post entry giveaway eda ni jer..
eda tak akan update dekat entry lain nanti you guys terlepas pandang..

#akhir kata jom lah join giveaway eda yer..giveaway ni berdurasi selama sebulan bermula
30-11-2014 ~ 30-12-2014 jam 11.59 malam..


 

jom tengok entry ni jugak:'


#UPDATE
eda lanjutkan giveaway sehingga 28/02/2015 memandangkan masih tidak mencukupi penyertaan

#UPDATE TERKINI
eda akan umumkan pemenang dalam masa terdekat., maaf atas kesulitan



18 comments :

izzeyda said...

assalamualaikum.. join ya.. apapun maaf ya instagram dan iklan nuffnang tak de laa..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Nak join, Tapi xde instagram, cam nyer ?

fadhil eda said...

tk per boleh join ^-^

Queen Contest said...

Iha dah join :D
http://cowament.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

BudakVanilla said...

BV join. .gudluck semua. . :)

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Nur Raihanah said...

SAYA JOIN !
http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Karimah Zulkafali said...

Join :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Nur Syuhaidah said...

Saya join!
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

azman Arsad said...

saya join
takde instagram
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

nor nazliana said...

ana join ya maaf xdak ig
http://adna2029.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Noor Fatin Othman said...

hai.. saya join ye..

saya ddah follow lama dah..
dan saya dah follow ig.. ig saya fatinothman89

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

check yee

Asmaa' said...

Saya join :)

http://asmafiqah.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Norma NML said...

As salam...akak join :-)
http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

aiman liyana samat said...

Done join! ^^
http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html saya xde insta T_T

Maria Firdz said...

Salam... support sini...

http://www.mariafirdz.com/2014/12/giveaway-mega-review-by-eda.html

Cik Enonimus said...

saya join
http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/01/giveaway-mega-review-by-eda.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Erkkk 31/2 ada ker ?